Inschrijven

Wil jij je aansluiten bij een geweldige theater familie! Dan is Horror Productions Holland misschien wel op zoek naar jou!

Wil jij je inzetten als vrijwilliger? Wij hebben diverse mogelijkheden:

- Ondersteun de diverse teams zoals o.a. Bouw, Horeca, Decoratie, Kostuums, Grime, acteurs, Veiligheid, marketing.
- Wil jij graag een sprekende rol, een vul rol of vindt jij het helemaal geweldig om gasten de schrik van hun leven te bezorgen in een scare of jump scare rol?!

Horror Productions Holland verzorgt thema moord/horror avonden vanaf 12 jaar en thema middagen gericht op kinderen. Kostuums, grime en drinken wordt verzorgt!

Wat vragen wij van jou?

- Respect en begrip voor elkaar,
- Volledige inzet met een lach,
- Geen verslavende middelen.

Vul het inschrijfformulier in zodat wij kunnen kijken of jij in onze theater familie past.


Heb je nog vragen stuur dan een mail naar acteurs.hph@gmail.com.

InschrijfformulierMet dit formulier geef je aan dat je interesse hebt om je aan te melden als vrijwillig bij stichting Horror Productions Holland. Het bestuur bekijkt samen met de betreffende teamleiders of jij als aanmelder past in het komende evenement.

Email
Roepnaam
Achternaam
Geb. datum
geslacht
Staat + huisnummer
Telefoon
Postcode
Woonplaats
Pasfoto

-- Kledingmaat --

Je kledingmaat is essentieel voor het samenstellen van de kostuums en/of bedrijfskleding.

Maat shirt/blouse
Maat broek
Schoenmaat

-- Calamiteiten --

Gegevens voor als er noodgevallen zijn.

ICE Telefoonnummers en namen
Heb je EHBO of BHV?
Heb je allergieën? Zo ja, welke?

-- Intresses --

Deelname aan:

Deelname als Ondersteuner:Deelname als acteur:


(Je zet je als ondersteuner in bij HPH)


Acteer ervaringen

-- Hoe laat kun je aanwezig zijn --

DagenVan
Vrijdag  
Zaterdag  
Zondag  

Opmerking
Eigen vervoer:

-- Voorwaarden --

privacywet (AVG)
Als vrijwilliger geeft u het bestuur van Horror Productions Holland toestemming om uw gegevens te verwerken. Al uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld. Horror Productions Holland heeft apart toestemming nodig voor het bewaren van uw gegevens voor eventuele volgende evenementen. Bij geen toestemming worden uw gegevens binnen een maand, na afmelding, vernietigd.

Ik geef Horror Production Holland toestemming om mijn gegevens te bewaren voor eventuele volgende evenementen


Vrijwilligersovereenkomst Horror Productions Holland
Overeenkomst

Hierbij verklaar ik volledig op de hoogte te zijn van de inhoud van de vrijwilligersverklaring en beloof mij te houden aan de regels die gesteld zijn door Horror Productions Holland (HPH).


Geheimhoudings- verklaring Horror Productions Holland
Geheimhoudingsverklaring

Hierbij verklaar ik volledig op de hoogte te zijn van de inhoud van de geheimhoudingsverklaring en beloof mij te houden aan de regels die gesteld zijn door Horror Productions Holland (HPH).


Toestemmingsverklaring Auteursrecht en portretrecht
Auteursrecht en portretrecht

Ondergetekende verklaart dat getoonde portretten zijn gemaakt met zijn/haar uitdrukkelijke toestemming en verleent hierbij aan Horror Productions Holland het recht om zonder beperking de foto`s te gebruiken, publiceren, reproduceren en distribueren. Dit betreffende o.a. social media kanalen en website. Verklaart ook dat de regels van het portretrecht bekend zijn en dat getekende kennis heeft genomen van de informatie over “Portretrecht en auteursrecht”.


Horrorproductions Holland wil u danken voor het invullen en aanmelden voor eventuele deelname. Wij houden u op de hoogte.
Extra opmerkingen kun u hier nog invullen:
Datum ondertekenen


Wanneer de persoon jonger is dan 18 jaar dient dit formulier door een van de ouders/verzorgers te worden ondertekendDisclaimer
Schade of verlies heeft de organisatie niet in de hand. Houdt hier rekening mee. Uitleen en gebruik van eigen kleding of materialen is op eigen risico!


LET OP! Het is zeer belangrijk dat de informatie klopt i.v.m. het maken van een planning. Indien er een wijziging is, neem dan direct contact op met teamleider acteurs of het bestuur.


Top