Locatie

Door de jaren heen hebben wij onze horror thema evenementen op diverse locaties in Noord-Brabant georganiseerd. Waaronder de laatste jaren in Eersel en Moergestel. Binnenkort vindt u hier meer informatie over onze nieuwe locatie voor onze horror thema evenementen.

De angsthazen die onze horrorevenementen te eng vinden kunnen vanaf heden het gehele jaar genieten van onze moordmysteries, dit zijn thema diner moord avonden. Tijdens een diner een avondvullend programma waarin je als detective moet trachten de moordenaar te vinden. Onze moordmysteries zijn in zuid Nederland op vele locaties te vinden.

Bent u nieuwsgierig waar, wanneer en welk thema wij aanbieden? Hou onze website dan in de gaten of volg ons op onze facebookpagina, Instagram en Tiktok.


Financiën

Stichting Holland Productions Holland is erop gericht de entree kosten zo laag mogelijk te houden. De entree inkomsten, eventuele sponsorgelden en inkomsten via andere wegen worden volledig geïnvesteerd in ons evenement. Alle gevraagde inkomsten zijn nodig om ons evenement kostendekkend te maken. Omdat wij de entree kosten zo laag mogelijk houden is financiële ondersteuning zeer welkom!

Onderaan onze pagina kunt u via een QR code een donatie schenken.

Wij danken u zeer voor uw steun!

Top