Home

Stichting Horror Productions Holland is een theatergezelschap die zich richt op thema diner moordavonden, horror avonden en thema kindermiddagen waar een verhaal en games in zijn verwerkt.

Dankzij de inzet van al onze vrijwilligers, met ieder hun eigen interesse, talenten en bijzonderheden, kunnen wij er een volledig jaar voor zorgen dat u onze evenementen kunt komen bezoeken in horecagelegenheden en op feestlocaties. Horror Productions Holland is het gehele jaar door in vooral zuid Nederland op diverse locaties te vinden.

Onze vrijwilligers genieten van hun inzet en natuurlijk worden wij ook telkens weer heel blij van onze bezoekers. Onze bezoekers die zich inzetten om een moord op te lossen, als angstige, gillende, schrikkende maar genietende gasten alle vrijwilligers van Horror Productions Holland weer blij maken. Hier doen wij het toch allemaal voor!Met trots willen wij u ook vertellen dat Horror Productions Holland in 2021, vanuit ons horror evenement, was genomineerd in diverse categorieën. Van de 56 horror evenementen, waaronder ook de grote pretparken, stonden wij in alle categorieën in de top 10 waarin wij met onze grime maar liefst op de vierde plaats waren geëindigd. Extra trots zijn wij omdat wij dit met onze lage entreeprijzen wisten te realiseren.

Foto´s volgen

Wie zijn wij?

Sonja van Groenedaal organiseerde vanaf 2005, met vele enthousiaste vrijwilligers, o.a. thema-game-diner moordavonden, spooktochten en spookhuizen. In 2016 is zij als grimeur en acteur gaan ondersteunen bij een van de evenementen van Horror Productions Holland. Door de jaren heen werd Sonja steeds meer betrokken in de organisatie. In 2023 is besloten met een nieuw bestuur Horror Productions Holland voor te zetten. Sonja bekleed nu naast de verzorging van de administratie, de functies teamleider acteurs en ondersteuner grime nu ook de functie voorzitster.


Kim van der Leest ondersteunt sinds 2021 Horror Productions Holland als grimeur en acteur. Kim heeft bij diverse collega evenementen deel genomen als acteur en grimeur en hierdoor veel ervaring opgedaan. In 2023 heeft Kim de functie teamleider Grime op zich genomen en is als secretaris in het bestuur toegetreden bij Horror Productions Holland. Hiernaast ondersteund Kim ook team Kostuums.

Sinds 2022 is Pascal Beckers als acteur aangesloten bij Horror Productions Holland. In 2023 heeft hij de functie teamleider Techniek en Sfeerbeheer op zich genomen en heeft zich volledig ingezet met het opbouwen en afbouwen van ons horror evenement. Pascal werkt o.a. als acteur bij de Halloween Nights in Toverland en verzorgt feesten als DJ. Pascal is vanaf 2024 in het bestuur de functie Penningmeester gaan bekleden.

Top